Noul site al Agenției de știri Basilica

Agenția de știri Basilica a Patriarhiei Române are începând cu data de 30 septembrie 2010 un nou site, cu o formă grafică deosebită și o structură îmbunătățită de prezentare a informației. Pagina site-ului se deschide cu patru știri principale, prima dintre ele având fotografie reprezentativă, și fluxul principal de 50 de știri. Evenimentele religioase desfășurate în cadrul Bisericii Ortodoxe Române, și nu numai, sunt mediatizate în timp real putând fiind accesate pe adresa www.basilica.ro.

Agenția de știri își desfășoară activitatea și prezintă noua formă a site-ului cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, iar lansarea oficială va avea loc cu ocazia hramului și a aniversării a trei ani de la înființarea Centrului de presă BASILICA, în ziua sărbătorii Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștilor, 27 Octombrie.

Noua interfață a site-ului Agenției de știri BASILICA cuprinde secțiuni speciale pentru Comunicatele Patriarhiei Române, Anul omagial al Crezului Ortodox și al Autocefaliei Românești, Știri din patriarhie și activitatea Patriarhului României, Catedrala Mântuirii Neamului, Sinaxarul zilei, Aniversări și Comemorări, dar și Prezentare de carte. Toate acestea pot fi accesate și în versiunea în limba engleză.

Noua formă este utilizabilă începând cu data de 30 septembrie, într-un moment important din viața Bisericii Ortodoxe Române, cu ocazia împlinirii a trei ani de la întronizarea ca Patriarh a Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Agenția de știri a Patriarhiei Române a apărut cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel în data de 16 iunie 2008, în ziua sărbătorii Sfintei Treimi. Încă de la înființarea ei, Agenția Basilica oferă știri din viața Bisericii Ortodoxe Române 24 de ore din 24 având ca motto: „Vestea bună împărtășită tuturor”.

Comentarii Facebook


Știri recente