Noul pavilion de chirurgie de la Spitalul Militar din Galați a fost sfințit

La Spitalul Militar de Urgență ‘Dr. Aristide Serfioti’ din Galați au avut loc ieri sfințirea și inaugurarea unui nou pavilion ce va deservi Secția de chirurgie a instituției medicale. Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înalt Preasfințitul Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, înconjurat de un sobor format din preoți ai Administrației eparhiale și ai slujirii sociale, informează „Ziarul Lumina”. La eveniment au participat prefectul județului Galați, cadre militare și medicale, precum și alte oficialități locale ale urbei gălățene. IPS Arhiepiscop Casian a binecuvântat și a stropit cu apă sfințită atât noul pavilion cu tot blocul operator, cât și vechea clădire a Spitalului Militar ‘Dr. Aristide Serfioti’.

‘Binecuvântarea noului pavilion al Spitalului Militar de Urgență din Galați reprezintă un moment de aleasă bucurie pentru că Secția de chirurgie se mută în casă nouă, iar noi, militarii din Garnizoana Galați și nu numai, suntem beneficiarii serviciilor medicale ce se vor efectua în această nouă locație, servicii oferite cu generozitate și competență de cadrele militare ale Spitalului Militar din Galați. De asemenea, mulțumim IPS Părinte Arhiepiscop Casian pentru că a binevoit, ca întotdeauna de altfel, să fie alături de noi, să ne binecuvânteze și să sfințească acest nou pavilion’, ne-a declarat pr. capelan Paul Zaharia.

Lucrările de construcție și de extindere a noului bloc operator au început la 15 octombrie 2009 și au fost realizate cu fonduri de la Ministerul Apărării Naționale.

Comentarii Facebook


Știri recente