Nou program catehetic în Arhiepiscopia Bucureștilor

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureștilor va desfășura, la nivelul eparhiei, în perioada 15 septembrie – 31 decembrie 2012, un program catehetic misionar săptămânal. Începând cu data de 8 septembrie, în cotidianul ‘Ziarul Lumina’ din fiecare sâmbătă va fi publicată o serie de 15 cateheze tematice care vor furniza un model pentru slujitorii din cadrul parohiilor.

‘Temele propuse au un caracter general și se doresc a fi spre întărirea credinței și spre lămurirea unor probleme de credință ortodoxă. Acest program va continua și pe parcursul anului viitor, când aceste teme vor fi dezbătute amănunțit și, sperăm noi, ca la aceste cateheze să participe un număr mare de credincioși. Ele se adresează persoanelor adulte și persoanelor oscilante în credință’, a declarat pentru TRINITAS TV, Diac. Adrian Oancea, referent în cadrul Sectorului Învățământ și activități cu tineretul.

Catehezele-model vor fi publicate în cotidianul „Ziarul Lumina” al Patriarhiei Române cu o săptămână înainte de data până la care trebuie prezentate de preoți și diaconi în parohiile din eparhie.

Comentarii Facebook


Știri recente