Noi programe de Master la Facultatea de Teologie din București

Din această toamnă, Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” din București aduce în atenția licențiaților care vor să urmeze cursuri post-universitare, două noi programe de master, pe lângă cele 6 existente deja.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, părintele prof. dr. Ștefan Buchiu, Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din București: „Este vorba mai întâi de programul de master intitulat ‘Misiunea și teologia socială a Bisericii’ la care îi așteptăm pe absolvenții de la specializarea Teologie Asistență Socială care vor avea șansa să se pregătească timp de doi ani aprofundând disciplinele de Teologie Socială sau cele care se ocupa cu studiere Asistenței Sociale în general”.

Cel de-al doilea program de master care constituie o noutate pentru Facultatea de Teologie din București este „Comunicare și comuniune eclesială în spațiul ortodox”.

„Așteptăm să vină la acest program licențiați de la Teologia Pastorală, cât și de la alte specializări care să se pregătească pentru ceea ce am putea numi generic: presa bisericească. Vor avea ocazia să se specializeze, urmând cursuri de jurnalism cu accent pe jurnalismul bisericesc”, a mai spus părintele prof. dr. Ștefan Buchiu.

Admiterea pentru cursurile de masterat la Facultatea de Teologie din București va avea loc la începutul lunii septembrie. Mai multe detalii despre înscriere, despre examene, dar și despre planurile de învățământ pentru toate cele 8 programe de master, puteți afla accesând site-ul instituției, www.ftoub.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente