Noi membri în Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei

Și clericii buzoieni și vrânceni, precum și reprezentanții laici ai fiecărei parohii din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei s-au întrunit astăzi, 15 aprilie, în colegiile electorale preoțești și mirenești din cele zece circumscripții organizate la nivel eparhial pentru alegerea noilor membri ai Adunării Eparhiale. După citirea ordinului circular, colegiile electorale preoțești s-au întrunit separat de cele mirenești, în același loc, dar la ore diferite, procedându-se la votarea propriu-zisă a candidaților.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Iulian Negoiță, președinte – Circumscripția Buzău I: „Am constatat cu deosebită bucurie în ceea ce privește candidaturile pentru Adunarea Eparhială la Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, că au fost oameni din toate categoriile sociale și de toate vârstele”.

La încheierea alegerilor și constatarea rezultatului final, au fost anunțați cei care au primit mandatul de a-i reprezenta pe preoți, respectiv pe laici, în Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

Ședința de constituire a noii Adunări Eparhiale a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, legislatura 2010-2014, va avea loc în a doua jumătate a lunii mai.

Comentarii Facebook


Știri recente