Noi lucrări la Catedrala Mântuirii Neamului

Început de săptămână bun pentru lucrările de pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, din Dealul Arsenalului. Astăzi, 14 februarie, s-a continuat lucrul la grinda de ghidaj pentru pereții mulați, operațiune executată până în prezent în proporție de 70 %.

„Se lucrează în continuare într-un ritm destul de susținut. Se lucrează la grinda de ghidaj pentru pereții mulați. La pereții mulați s-au excavat cca 25-30 % din totalul pereților. Lucrăm și la carcasele pentru pereții mulați. Se tot aduce fier în fiecare zi și intră la fasonat și montat carcasele de armătură. În paralel, avem basculante, buldo-excavatoare și un excavator care lucrează la degajarea pământului rezultat din excavația panourilor pentru a face spațiu de lucru mai departe. În general, se lucrează în flux continuu cu toate operațiile necesare. Sperăm să terminăm în scurt timp partea de grindă de coronament și să ne retragem apoi spre partea de est”, a spus domnul inginer Bogdan Vidrașcu, după cum ne informează TRINITAS TV.

Pentru mai multe detalii despre stadiul lucrărilor, dar și despre cum puteți contribui la realizarea acestora, accesați site-ul www.catedralaneamului.ro .

Comentarii Facebook


Știri recente