Noi biserici în Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei

Credincioșii din Parohia buzoiană Pleșești vor avea o nouă biserică. Sâmbătă, 15 octombrie 2011, Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, a binecuvântat locul și a așezat piatra de temelie pentru viitorul lăcaș de cult, informează TRINITAS TV.

Cu această ocazie, Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie a spus: „Aici devenim mai buni, aici dobândim mântuirea sufletelor noastre dacă vom săvârși fapte vrednice de pocăință. Deci, Biserica sfințită ne sfințește pe fiecare din noi venind în ea și rugându-ne la Bunul Dumnezeu. Vă rugăm să nu vă opriți aici și să continuați, pentru a vedea acoperită această biserică și când se va termina să vină ceasul de a o sfinți”.

După punerea pietrei de temelie, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie a oficiat Sfânta Liturghie în Biserica „Sfinții Voievozi” din Parohia buzoiană Pleșcoi, prilej cu care a binecuvântat lucrările efectuate în ultima perioadă la lăcașul de cult.

Chiriarhul a acordat o diplomă de vrednicie principalului susținător financiar al lucrărilor efectuate în Parohia Pleșcoi.

Comentarii Facebook


Știri recente