Nașterea Domnului vestită la penitenciarul de la Tichilești din județul Brăila

În cadrul manifestărilor dedicate praznicului Nașterii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, Sectorul social-misionar, din cadrul Centrului Eparhial, coordonat de pc. pr. Ionel Rotaru, organizează momente de suflet în grădinițe, azile de bătrâni și penitenciare, informează Diac. Marian Pătrașcu de la Biroul de Presă și Comunicare al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Scopul acestor acțiuni este de a împărtăși copiilor, persoanelor vârstnice și celor private de libertate, bucuria venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu, Cel Care a împăcat pe Creatorul tuturor cu făptura umană, căzută în păcat.

Joi, 23 decembrie a.c., persoanele private de libertate aflate în Penitenciarul de minori de la Tichilești, județul Brăila, au fost colindate de Corul Armonia din Brăila. Bucuroși de faptul că nu au fost uitați acum în prag de sărbători, deținuții au intonat și ei colinde, împărtășind din bucuria lor tuturor celor prezenți.

La finalul evenimentului, deținuții fost invitați la capela Penitenciarului cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, unde au primit daruri constând din obiecte de igienă personală, articole de îmbrăcăminte, precum și cadouri de suflet, constând din iconițe cu Nașterea Domnului, calendare și cărți de rugăciune.

Comentarii Facebook


Știri recente