Mucenici pentru credincioșii din orașul Victoria

Credincioșii din orașul Victoria au primit, ieri, 9 martie, mucenici de la cele trei biserici ortodoxe din oraș. După oficierea Sfintei Liturghii, preoții au oferit mucenici credincioșilor care au participat la slujbă, copiilor și angajaților instituțiilor publice și private din localitate.

Este o tradiție desfășurată în localitatea brașoveană de șase ani. Fiecare instituție comandă un număr de mucenici și, după binecuvântarea acestora la cele trei locașuri de cult ortodoxe din oraș, sunt împărțite angajaților. Pentru copii din școlile și grădinițele din orașul Victoria, mucenicii au fost achiziționați de Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, conform amănuntelor oferite postului de Radio TRINITAS de către parohul acesteia, Părintele Octavian Smădu.

Comentarii Facebook


Știri recente

25 de citate pro-viață de la Patriarhul Daniel

În preajma Bunei Vestiri, când sărbătorim Întruparea Mântuitorului în pântecele Fecioarei Maria și participăm la marșurile pentru viață organizate în numeroase localități din România și Republica Moldova, Basilica.ro prezintă 25 de citate pro-viață de la…