Moment festiv pentru elevii premianți din Episcopia Devei și Hunedoarei

În biserica „Buna Vestire” a Parohiei Deva II, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, i-a recompensat Joi, 7 iunie 2012, pe elevii premianți la Olimpiada de Religie, etapele județeană și națională. Astfel, 38 de elevi premianți din tot cuprinsul Eparhiei Hunedorene au venit la Deva pentru a primi felicitări și premii din partea ierarhului lor.

Întâlnirea a debutat cu săvârșirea slujbe de Te Deum, iar apoi, P. C. Pr. Gabriel Basa, Inspector de Religie în cadrul Inspectoratului Școlar al Județului Hunedoara, le-a mulțumit celor care s-au străduit să învețe și au obținut frumoase rezultate datorită muncii lor. P. C. Marius Ghidarcea, consilier economic al Episcopiei Devei și Hunedoarei și, totodată, preot la Parohia Deva II, și-a exprimat bucuria văzând că într-o societate în care mediocritatea și vulgaritatea sunt promovate constant prin mass-media și nu numai, există tineri care învață, gândesc, trăiesc și simt voia lui Dumnezeu.

În cuvântul adresat tinerilor, potrivit episcopiadevei.ro, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, a asemănat pe cei care poartă în lume cuvântul lui Dumnezeu cu stelele de pe bolta cerului care îi călăuzesc pe cei aflați în întuneric.

Comentarii Facebook


Știri recente