Moment festiv la Seminarul Teologic din Târgoviște

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, a participat Vineri, 22 iunie 2012, la serbarea de sfârșit de an școlar de la Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște, în prezența profesorilor, a seminariștilor și a părinților elevilor.

Manifestarea s-a desfășurat în Sala de Festivități a Seminarului și a fost deschisă de săvârșirea slujbei de Te Deum și cuvântul de bun venit, rostit de directorul școlii, P.C. Pr. prof. dr. Mihai Stan. Apoi, a fost oferit participanților un frumos program muzical-artistic, susținut de elevii școlii, după care a urmat cuvântul de învățătură al Înaltpreasfinției Sale, care a evidențiat rolul acestei școli de teologie în cadrul misiunii Bisericii noastre, dar și importanța unei temeinice aprofundări spirituale și plenare formări educațional-religioase și științifice. După cum ne informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei, evenimentul s-a încheiat cu festivitatea de premiere, în cadrul căreia elevii merituoși au primit premii și mențiuni, constând în daruri de carte, oferite de Chiriarhul locului.

Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște a fost înființat în anul 1992, fiind o școală teologică ce susține activitatea pastoral-misionară și educațională a Arhiepiscopiei Târgoviștei, numeroși elevi seminariști obținând, de-a lungul timpului, premii la Olimpiade și Concursuri școlare naționale.

Comentarii Facebook


Știri recente