Moment festiv dedicat hramului Centrului de Presă „BASILICA” în Palatul Patriarhiei

Sărbătoarea hramului Centrului de Presă BASILICA a continuat astăzi, 24 mai, cu un moment festiv în Sala „Europa Christiana” a Palatului Patriarhiei. Aici, angajații centrului de presă, alături de Preafericitul Părinte Daniel, au urmărit un scurt material video cu cele mai importante aspecte ale activității celor 5 mijloace mediatice ale Patriarhiei Române, informează TRINITAS TV.

„În sala ‘Europa Christiana’ am dorit ca să ilustrăm trecerea de la Biserică, de la Catedrala Patriarhală către locul în care prin binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh ne desfășurăm activitatea ostenitorii de la Centrul de Presă BASILICA, Radio, Televiziune, Biroul de Presă și de la Agenția de Știri și o bună parte a timpului și colegii noștri de la publicațiile ‘Lumina'”, a spus Pr. Cons. Nicolae Dascălu, Coordonatorul Centrului de Presă BASILICA.

Tot cu prilejul hramului a fost organizată și expoziția „Teologia Trinitară în tradiția iconografică românească” expoziție ce cuprinde fotografii cu cele mai reprezentative icoane cu Sfânta Treime din lăcașurile de cult ale Patriarhiei Române.

Comentarii Facebook


Știri recente