Moaștele Sfântului Nectarie, la Constanța

Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Nectarie Taumaturgul a fost adus la biserica din Constanța care-l are ocrotitor.

În noaptea de 8 spre 9 noiembrie, Arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, a oficiat Sfânta Liturghie în Biserica „Sfântul Ierarh Nectarie”, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, informează TRINITAS TV.

„Creștinii au evlavie la Sfântul Nectarie, bolnavii cer alinare și cei îndoielnici în credință cer întărire și toți cei săraci cer ajutor. Toți creștinii au nevoie de dragostea și prietenia Sfântului Nectarie”, a arătat Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie.

Racla cu sfinte moaște va rămâne la Biserica „Sfântul Nectarie Taumaturgul” din Constanța până în seara zilei de 13 noiembrie. În această perioadă, în fiecare dimineață va fi oficiată Sfânta Liturghie, iar biserica va rămâne deschisă în permanență.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…