Moaștele Sfântului Cuvios Antonie de la Iezerul-Vâlcea aduse spre închinare la Biserica „Sfântul Antonie cel Mare” din cartierul bucureștean Titan

Credincioșii din Capitală se vor putea închina zilele următoare la moaștele Sfântului Cuvios Antonie de la Iezerul-Vâlcea. Ele vor fi aduse mâine seară, 22 septembrie, la Biserica „Sfântul Antonie cel Mare” – Titan de preoții slujitori ai lăcașului, dar și de credincioșii din această parohie.

„Mâine dimineață la ora 06:00 vom pleca cu un grup de enoriași de la parohia noastră, cu două autocare, la Mănăstirea Iezerul. Acolo, vom urca împreună cu credincioșii până la chilia unde a viețuit Sfântul Antonie de la Iezerul și vom participa la o slujbă de Te-Deum. De acolo vom merge pe jos aproximativ 4 kilometri până la primul sat cu racla Sfântului Antonie, cântând Acatistul Sfântului Antonie. Seara, vom ajunge la București și aici se vor închina Sfintelor Moaște credincioșii care nu au reușit să meargă cu noi în pelerinaj. În timpul zilei Sfintele Moaște vor fi în curtea Bisericii, iar seara în interiorul lăcașului de cult”, a declarat pentru Radio TRINITAS, părintele diacon Marius Suiugan de la parohia „Sfântul Antonie cel Mare” din cartierul bucureștean Titan.

Moaștele Sfântului Cuvios Antonie de la Iezerul-Vâlcea vor rămâne în parohia bucureșteană până pe 29 septembrie.

Comentarii Facebook


Știri recente