Mitropolitul Olteniei a fost prezent la Cercul Directorilor de la Liceele și Grupurile școlare din județul Dolj

Seminarul Teologic „Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova a găzduit astăzi, 27 mai, Cercul Directorilor de la Liceele și Grupurile școlare din județul Dolj. Cu acest prilej a fost abordată tema „Activitatea managerială – componentă importantă în asigurarea calității educației”, informează Radio TRINITAS.

Prezent la întrunire, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei a apreciat în mod deosebit munca profesorilor din învățământul românesc: „Munca dumneavoastră este apreciată și din punctul acesta de vedere eu cred în profesori. Cred în profesor, deoarece este factorul determinant al formării caracterului, al formării omului de mâine. Este adevărat că niciodată că nu a fost remunerată la înălțimea ei această misiune, pentru că este o misiune apostolică. Esența profesorului este totuși sufletească și dacă privim sufletul ne gândim tocmai la ceea ce este important, adică factorul divin care este în noi”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…