Mitropolitul Ardealului și cel al Germaniei au slujit în sobor la Catedrala din Sibiu

La Catedrala Mitropolitană „Sfânta Treime” din Sibiu Sfânta Liturghie a fost oficiată astăzi, 14 martie, de Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, și de Înaltpreasfințitul Părinte Serafim, Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale și de Nord. În Catedrală au fost prezente și delegațiile Bisericilor Ortodoxă și Evanghelică din Germania care au luat parte, zilele trecute, la întâlnirea frățească de la Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus, informează TRINITAS TV.

Detalii aflăm de la Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului: „Mulțumim lui Dumnezeu pentru darul acesta minunat de care ne-am învrednicit, deoarece am fost înconjurați nu numai de preoți mulți, de membrii delegației, dar și de credincioșii care au venit să se împărtășească cu Trupul și Sângele Domnului. La sfârșitul slujbei am mulțumit și participanților din delegația Bisericii evanghelice din Germania”.

După Sfânta Liturghie au fost prezentate câteva din concluziile întâlnirii de la Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus.

Comentarii Facebook


Știri recente