Mitropolitul Ardealului, în mijlocul credincioșilor din localitatea Hașag

Pentru credincioșii din localitatea Hașag, Protopopiatul Săliște, în județul Sibiu, astăzi, 6 februarie, a fost zi de sărbătoare. Sfânta Liturghie a fost oficiată la Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din localitate de către chiriarhul locului, Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, care a binecuvântat cu acest prilej și lucrările de renovare.

„Dumnezeu să îi binecuvânteze pe acești credincioși și pe preotul lor care a primit astăzi prima distincție, de sachelar, pentru osteneala sa, dar mai ales pentru efortul pe care l-a depus de a îi antrena pe credincioși în lucrarea de ocrotire a locașurilor de închinare”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, informează TRINITAS TV.

În ultima perioadă, cu ajutorul autorităților locale și a credincioșilor s-au executat lucrări de întreținere și înfrumusețare la ambele biserici din sat, precum și la casa parohială. Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din localitate a primit astăzi și hramul „Sfântului Mare Mucenic Mina”.

Comentarii Facebook


Știri recente