Mitropolitul Ardealului a primit vizita vicepreședintelui Crucii Albastre la Reședința mitropolitană din Sibiu

Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului a primit astăzi, 23 iunie, la Reședința mitropolitană din Sibiu vizita vicepreședintelui Federației Internationale a Crucii Albastre cu sediul la Berna, domnul Anthony Kasozi.

Domnul Anthony Kasozi se află în România pentru a urmări și sprijini proiectele desfășurate în România de Crucea Albastră.

Pr. conf. univ. dr. Constantin Necula, președinte Crucea albastră România, a spus referitor la vizita domnului Anthony Kasozi: „Astfel de prezențe în mijlocul ortodocșilor români, a unor oameni de o mare modestie,[…] face foarte bine inclusiv pentru recâștigarea unei verticalități creștine a mărturiei noastre în lumea de astăzi”, informează TRINITAS TV.

„Menirea mea aici este să înțeleg, să le mulțumesc pentru munca pe care o fac, să întâlnesc beneficiarii, dar și personalul implicat și să le reamintesc de bucuria pe care o aduc în fiecare zi”, a spus domnul Anthony Kasozi pentru TRINITAS TV.

Asociația Crucea Albastră din România este o organizație creștin-ecumenică ce oferă servicii de tratament post-cură pentru dependenții de alcool, droguri, medicamente, dependenții de jocuri de noroc.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…