Mitropolia Moldovei si Bucovinei a oferit astazi prin Centrele de Plasament de pe raza judetului Iasi o cantitate de 20 de tone de piersici.

Cu ocazia hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, Mitropolia Moldovei si Bucovinei a oferit astazi prin Centrele de Plasament de pe raza judetului Iasi o cantitate de 20 de tone de piersici. De asemenea, o cantitate similara va fi oferita Cantinelor Sociale din Arhiepiscopia Iasilor din judetele Botosani si Neamt.

Mai multe amanunte despre beneficiarii acestor ajutoare ne-a oferit dl. Bogdan Butuc – coordonator de programe de la Fundatia Solidaritate si Speranta: ‘De cele 20 de tone de piersici vor beneficia Centrele de Plasament si Cantinele Sociale de pe raza judetului Iasi. Printre cele sapte Cantine Sociale as nominaliza: Cantina Sfantul Gheorghe, Cantina Tuturor Sfintilor, Cantina Sfantul Nicolae, Cantina Sfantul Sava a Fundatiei Solidaritate si Speranta, Cantina Sfantul Haralambie, Cantina Sfanta Ecaterina din cadrul Protopopiatului Iasi 2 si Centrul de primire copiii strazii Sfantul Andrei. Cele 40 de tone de piersici provin dintr-o donatie a Bisericii Ortodoxe a Greciei prin Fundatia Solidaritatea.’

Comentarii Facebook


Știri recente