Miniproiect social-filantropic în Parohia Sfântul Silvestru din București

În Parohia „Sfântul Silvestru” din București s-a desfășurat astăzi, 22 martie 2012, ultima etapă a miniproiectului „Cei mici pot face lucruri mari”.

Acesta face parte din proiectul mai amplu „Copilul învață iubirea lui Hristos” derulat în Patriarhia Română.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Alexandru Gherasim, parohul Bisericii „Sfântul Silvestru” din București: „În primele etape, copiii au organizat diferite activități, precum confecționare de mărțișoare, felicitări, au pictat icoane, au organizat și un spectacol și pentru toate aceste lucruri făcut de ei s-au strâns din partea credincioșilor mai mulți banuți. Am fost cu unii dintre delegații copiilor, din fiecare clasă câte unul sau doi delegați de la Școala Sfântul Silvestru, să împărțim daruri celor mai defavorizați din parohia noastră și din apropiere. Beneficiarii proiectului, cei care astăzi au primit daruri, au fost aleși tot de copii, dar de cei mai mari”.

Atât elevii, cât și părinții sunt încântați că au ocazia să fie alături de cei care au nevoie de ajutor.

Miniproiectul se va încheia, duminică, după Sfânta Liturghie.

Parohia „Sfântul Silvestru” din Capitală are și o cantină socială, unde iau masa nevoiașii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…