Mesajul Preasfințitului Macarie, Episcopul Europei de Nord, cu prilejul împlinirii unui an de la întronizarea Preafericitului Daniel

Mesajul Preasfințitului Părinte Macarie Drăgoi, Episcopul Europei de Nord, cu prilejul împlinirii unui an de la întronizarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel al României:

Datorită Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, anul trecut a luat ființă și eparhia noastră pentru românii stabiliți în Europa de Nord. Gândul Preafericirii Sale pe care l-a nutrit încă din prima zi a întronizării Sale, nădăjduim să-i aducă multe bucurii și mângâieri în misiunea grea pe care o împlinește cu atâta dăruire.

Cu profundă recunoștință și considerație, la acest ceas aniversar, ne îndreptăm mulțumirile către Preafericirea Sa, pentru încrederea și dragostea părintească pe care ne-a acordat-o, dorindu-i din tot sufletul, multă sănătate, împliniri în această nobilă slujire și belșug de bucurii duhovnicești. Alături de acest mănunchi de urări pe care îl adresez în numele meu personal și al tinerei noastre episcopii, vreau să-i pot aduce necontenit roadele ostenelilor noastre din aceste ținuturi ale Europei.

Vă încredințăm de rugăciunea și sfânta noastră prețuire și să ne trăiți întru mulți ani luminoși și spornici, Preafericirea Voastră!

â€Macarie,

Episcopul Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord

Comentarii Facebook


Știri recente