Mesajul PF Parinte Patriarh Daniel cu ocazia implinirii a 60 de ani de la casatoria Majestatilor Lor Regele Mihai I si Regina Ana

Majestăților Lor,

Regele Mihai I și Regina Ana ai României

Majestățile Voastre,

Cu deosebită bucurie, alături de Augusta Voastră Familie, întâmpinăm un eveniment deosebit în viața Majestăților Voastre, împlinirea a șaizeci de ani de când Bunul Dumnezeu V-a binecuvântat căsătoria prin Sfânta Taină a Cununiei.

Acest moment aniversar din viața Majestăților Voastre reprezintă un prilej de a reafirma prețuirea și admirația pentru statornicia de viață, de simțire creștină și românească de care ați dat dovadă de-a lungul tuturor acestor ani.

De la înălțimea celor șase decenii de viețuire și împreună lucrare, rămâneți un model al vieții de familie și un simbol de curaj, răbdare, statornicie și înțelepciune în vremuri dificile.

Alăturându-Ne tuturor acelora care în aceste zile Vă adresează sincere felicitări, în numele clerului și credincioșilor ortodocși români, Vă dorim din toată inima multă sănătate și împliniri alături de toți cei dragi, în mijlocul poporului român dreptcredincios, rugându-L pe Bunul Dumnezeu să Vă ocrotească și să Vă binecuvinteze întru mulți și fericiți ani!

†Daniel,

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Comentarii Facebook


Știri recente