Mesajul pastoral de Craciun al PS Lucian, Episcop al Caransebesului, pentru ascultatorii Radio Trinitas

‘Fecioara astazi pe Cel mai presus de fiinta naste si pamantul pestera pe Cel neapropiat aduce. Ingerii si pastorii doxologesc si magii cu steaua calatoresc. Ca pentru noi S-a nascut Prunc tanar, Dumnezeu Cel mai inainte de veci’!

Hristos S-a nascut!

Ne aflam iarasi la praznicul Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Iarasi ne bucuram impreuna cu magii si cu pastorii, iarasi impreuna colindam colindul sfant, bun si mantuitor. Este mare bucuria acestui praznic ca ni S-a nascut Mantuitor, insa este si mai mare bucuria chiar daca noi toti, cler si popor, Il vom primi in inima noastra, in sufletul nostru, pe Iisus Pruncul, Dumnezeu-Omul, Cel care pentru noi S-a inomenit ca noi sa ne indumnezeim. Sa ne deschidem sufletul si inima ca Pruncul Iisus sa Se nasca inauntrul nostru si sa ramanem impreuna cu El, impreuna cu noi, in vecii vecilor.

Tututor ascultatorilor Radio Trinitas, de la Iasi la Moldova Noua, de la Bucuresti si pana in inima Transilvaniei, le dorim la acest praznic luminat si binecuvantat sanatate, pace si intru toate bunasporire, iar cei care se ostenesc in studio-ul Radio Trinitas le dorim putere, har peste har, mantuire si sa binevesteasca intru multi si fericiti ani cuvantul lui Dumnezeu, care sa aduca rod insutit in inima si in sufletul fiecarui credincios, ascultator si fidel al acestui post de radio.

Dumnezeu sa ne daruiasca un Craciun fericit tuturor, si Nasterea lui Iisus Hristos sa ne fie tuturor de mare folos.

‘Hristos se naste mariti-L! Hristos din ceruri intampinati-L! Hristos pe pamant, inaltati-va’.

‘Harul Domnului nostru Iisus Hristos, dragostea lui Dumnezeu Tatal si impartasirea Sfantului Duh sa fie cu noi, cu toti, acum, la praznicul Nasterii Mantuitorului Iisus si in cealalta vreme a vietii noastre, si in vecii vecilor. Amin’!

Sarbatori fericite!

PS Lucian,

Episcop al Caransebesului

Comentarii Facebook


Știri recente