Mesajul pastoral de Craciun al PS Justinian, Episcop al Maramuresului si Satmarului, pentru ascultatorii Radio Trinitas

Cu ocazia sarbatorii Nasterii Domnului sa aprofundam nu in teoretic, ci sa fie o aprofundare a marei taine a Intruparii Fiului lui Dumnezeu, care este mai importanta decat creatia lumii. Daca Hristos nu Se nastea, lumea a iadului era, zice o colinda maramureseana. Nasterea lui Dumnezeu a dat sens, rost si scop vietii omenesti. Fara Nasterea lui Hristos, omenirea ar fi fost intr-o stare de decadenta, si tocmai de aceea trebuie sa adancim marele mister al Nasterii Domnului.

Doresc ca sa adancim si mai mult importanta Nasterii Domnului pe pamant, sa ne insusim si sa ne impropiem viata lui Hristos in noi, sa-L cunoastem in calitatea de Prunc, in calitatea de Tanar si in calitatea de mantuitor al lumii. Acesta este mesajul Evangheliei adevarate: aprofundarea mare a Nasterii lui Dumnezeu pe pamant.

Doresc sarbatori fericite la toata suflarea. Va doresc tuturor, episcopilor, ierarhilor, preotimii, dvs., IPS Mitropolit Daniel, sarbatori fericite, multe si marii bucurii, incredere sa avem in Dumnezeu, sa nu ne fie frica de nimic, pentru ca suntem un popor al lui Dumnezeu si Dumnezeu ne poarta de grija.

Sarbatori fericite!

PS Justinian,

Episcop al Maramuresului si Satmarului

Comentarii Facebook


Știri recente