Mesajul pastoral de Anul Nou al PS Epifanie, Episcop al Buzaului si Vrancei, pentru ascultatorii Radio Trinitas

Asa cum ne invata Sf. Apostol Pavel, in aceasta vreme sa ne straduim ca in orice facem, Mantuitorul sa fie pacea noastra, sa ne curatim simtirile, sufletul robit de pacate sa-l primenim, facandu-l luminos lacas al lui Iisus. Sa lucram necontenit pentru ca vestea cea buna a Cuvantului lui Dumnezeu sa ajunga la totii semenii, pe unii eliberandu-i de patimi, pe altii hranindu-i cu adevarul Evangheliei, pe cei bolnavi vindecandu-i sufleteste si trupeste, pe toti sfintindu-i si mantuindu-i.

Sa ramanem in Biserica intemeiata de Mantuitorul nostru Iisus Hristos, pastrand cu sfintenie adevarurile de credinta si unitatea in dragostea frateasca. Cu puterea acestei iubiri care a facut cerul si pamantul, vesnicia si vremelnicia, sa ne straduim ca viata noastra sa fie tot mai roditoare in fapte bune pentru semeni.

Cu aceste parintesti povatuiri de suflet ziditoare la Anul Nou, ne adresam fiecaruia dintre fratiile voastre, slujitori bisericesti sau credinciosi, prin cuvintele pline de continut crestinesc si la indemn la bunatate pentru toti.

La Multi Ani!

PS Epifanie,

Episcop al Buzaului si Vrancei

Comentarii Facebook


Știri recente