Mesajul de felicitare al Sf. Sinod catre PF Parinte Patriarh Teoctist

Prea Fericirea Voastra,

Dorim ca in numele Sfantului Sinod sa Va adresam, Prea Fericirea Voastra, felicitari calde, pline de recunostinta pentru cei 20 de ani de arhipastorire ca Patriarh al romanilor ortodocsi din tara si din strainatate, si sa rugam pe Hristos Domnul sa Va daruiasca sanatate, bucurie, fericirie si sa continuati inca 20 sau mai multi ani de arhipastorire, pentru ca acestia au fost primii 20 de ani.

Intrucat aceasta icoana a Maicii Domnului purtand pe Hristos Pruncul in brate este si icoana Bisericii care poarta in ea pe Hristos si-L arata lumii, prin predica, prin viata sacramentala si prin misiunea sa in lume, dorim sa Va oferim ca simbol al pretuirii si recunostintei noastre filiale aceasta icoana, mai ales ca acum suntem deja in asteptarea Sfantului si Marelui Praznic al Nasterii Domnului.

Sa traiti intru multi si binecuvantati ani, Prea Fericirea Voastra!

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane

Comentarii Facebook


Știri recente

Mic dicționar de isihasm

În vacarmul societății de azi, isihia poate fi salvatoare de suflete. Am selectat câțiva termeni legați de această practică ortodoxă care, deși poate fi percepută drept simplă și accesibilă, este extrem de complexă și de…