Mesajul de felicitare al Patriarhului României cu prilejul aniversării întronizării IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei

Mesajul de felicitare al Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române adresat cu prilejul aniversării întronizării Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei:

Înaltpreasfinției Sale,

Înaltpreasfințitului Părinte TEOFAN,

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei

Înaltpreasfinția Voastră,

Cu prilejul aniversării întronizării Înaltpreasfinției Voastre ca Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Vă adresăm alese felicitări dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în lucrarea pastorală și misionară pe care o desfășurați spre slava Preasfintei Treimi și binele Bisericii.

Hristos-Domnul, Arhiereul Cel veșnic, să Vă dăruiască în continuare aceeași râvnă plină de evlavie pentru Sfânta Taină a arhieriei și mult ajutor în slujirea Bisericii și a credincioșilor ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra Înaltpreasfinției Voastre, dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate!

Întru mulți și fericiți ani, Înaltpreasfinția Voastră!

Cu binecuvântare patriarhală și dragoste în Hristos-Domnul,

â€DANIEL

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…