Mesajul de felicitare al Patriarhului României cu prilejul aniversării hirotoniei întru arhiereu și a întronizării PS Episcop Vicar Iustin Sigheteanul

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul aniversării hirotoniei întru arhiereu și a întronizării Preasfințitului Părinte Iustin Sigheteanul, Episcop Vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, pe care îl redăm în cele ce urmează:

Preasfinției Sale,

Preasfințitului Părinte IUSTIN SIGHETEANUL,

Episcop Vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului

Preasfinția Voastră,

Cu prilejul aniversării hirotoniei întru arhiereu și a întronizării Preasfinției Voastre ca Episcop Vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, Vă adresăm alese felicitări dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în lucrarea pastorală și misionară pe care o desfășurați spre slava Preasfintei Treimi și binele Bisericii.

Hristos-Domnul, Arhiereul Cel veșnic, să Vă dăruiască în continuare aceeași râvnă plină de evlavie pentru Sfânta Taină a arhieriei și mult ajutor în slujirea Bisericii și a credincioșilor ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra Preasfinției Voastre, dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate!

Întru mulți și fericiți ani, Preasfinția Voastră!

Cu părintească și frățească dragoste în Hristos-Domnul,

†DANIEL

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…