Mesaje ale romanilor din tara la implinirea a 9 ani de emisie a postului de radio TRINITAS

Cu ocazia sarbatoririi a 9 ani de existenta va urez La Multi Ani! Imi permit sa va felicit pentru profesionalismul pe care il promovati si sper sa aud si in continuare cuvintele de invatatura ale Mitropolitului Moldovei si Bucovinei.

Inginer Stamata Costanda

Ne rugam Sfintei Treimi, al carui nume il purtati, sa va ocroteasca, sa fiti din ce in ce mai mult gura a Adevarului si Iubirii dumnezeiesti, atat de mult uitate si bagatelizate azi in lume. Asa precum Stefan cel Mare si Sfant a trecut ca o cometa prin istorie, cu o vointa si credinta pana la Dumnezeu, uimind o lume, iata ca acum TRINITAS este si poate fi o replica pe masura (nu sunt cuvinte de magulire, ci de responsabilizare, dorinta si adevarata urare). Cu totul salutar si de luare aminte este duhul cu care a fost inspirat si ajutat vrednicul de lauda Mitropolitul nostru preaiubit, IPS Daniel. Sa fiti de neinvins, mereu mai buni!

Ing. Mihaela Popovici,

Bucuresti

Ma numesc Cristina Popa si sunt din Bucuresti. Va felicit pentru aceasta aniversare, sa dea bunul Dumnezeu sa putem sarbatori impreuna, noi ascultatorii si dvs. truditorii, multi ani cu bucurie si pace. In momentele dificile din viata mea v-am descoperit. Eram la sfarsitul unei regim dur de dezintoxicare in toamna anului trecut, nu reuseam sa merg la sfanta slujba in biserica, deoarece trebuia sa urmez anumite procedee ce imi ocupau toata dimineata. Ca un balsam pentru sufletul meu incercat erau sfintele slujbe ce le ascultam. Sarbatoarea Sfintei Parascheva si moastele Sfantului Nectarie imi dadeau puteri sa lupt sa merg mai departe. Ma vedeam cu ochii minti alaturi de ceilalti pelerini, mergand in fata sfintelor moaste, inchinandu-ma si spunandu-mi si eu durerea si bucuria ce o aveam in suflet. Eram la parintii mei in orasul Pitesti, la multi kilometri distanta, dar atat de aproape sufleteste de ceea ce transmitea-ti. Efectele benefice in urma regimului tinut au aparut, merg la sfanta slujba in fiecare duminica, la Sfantul Maslu cat mai des, insa stiu ca oricand acasa pot gasi un prieten real viu ce-mi transmite oricand, la orice ora, o raza de lumina si ma bucur ca faceti parte din viata mea. La Multi Ani prieten drag Radio TRINITAS. Tuturor colaboratorilor si realizatorilor un sincer La Multi Ani si putere de munca.

Cristina Popa,

secretara – Bucuresti

In aceasta zi speciala va urez din suflet multi ani binecuvantati. Ii multumesc bunului Dumnezeu pentru binecuvantarea pe care mi-a dat-o de a va intalni, chiar si pe calea undelor, si de a va transforma in parte a familiei mele. Cuvintele sunt prea putine pentru a exprima bucuria si pacea pe care le picurati in sufletele noastre, dvs., propovaduitori ai Vestii Bune. Va multumesc ca existati.

Lupu Bogdan,

Campina

Stimata redactie,

Sunt o ascultatoare din Sibiu, absolventa a Facultatii de Teologie Ortodoxa ‘Andrei Saguna’. Vreau sa va multumesc ca mi-ati luminat casa si viata familiei .V-am descoperit intamplator, de putin timp, de 3 luni, dar de atunci simt ca Dumnezeu nu m-a uitat in lumea aceasta atat de ravasita. Sunteti asemenea unei oaze in mijlocul desertului (bun simt, diplomatie, un ton placut si cald, spiritualitate, muzica de foarte buna calitate, informatii utile – totul de un bun simt care te unge la suflet). Sunt sigura ca Domnul Dumnezeul nostru va va aseza direct in Imparatia Sa pentru tot binele pe care-l faceti creatiei Sale. Fara Radio TRINITAS n-ar fi asa multa lumina. Multa sanatate va doresc, intarire in credinta, nadejde si dragoste! Iar, Inalt Prea Sfintitului Daniel, Mitropolit al Moldovei si pastor de suflete, de acum al tuturor romanilor, prin Radio TRINITAS, viata lunga, in pace ii uram. Sa va rasplateasca Dumnezeu pentru contributia la planul Sau de mantuire a lumii!

Cu mult respect,

Amalia Dalidis

Hristos a inviat!

Va felicit cu ocazia implinirii a 9 ani de emisie si va doresc multi si binecuvantati ani inainte! Va ascult cu mare placere de 2 ani, la birou si acasa, de cand v-am descoperit la Brasov si tot de atunci citesc si ziarul ‘Lumina’, pe Internet. Si, bineinteles, le spun cunoscutilor mei despre existenta dvs. Am ascultat la Radio TRINITAS, in prima zi de Pasti, inainte de orele 09.00 dimineata, un interviu foarte interesant realizat de parintele Ciprian Apetrei cu un preot, al carui nume nu l-am retinut, despre Sfintele Evanghelii ale Invierii Domnului. Mi-au placut foarte mult explicatiile date si, in general, discutia purtata si cred ca ar fi de mare folos sa fie publicat acest interviu in ziarul ‘Lumina’, eventual cel de duminica, pentru a putea fi citit de cat mai multi credinciosi. Va multumesc anticipat si va doresc toate cele bune.

Cristina Comanelea,

Brasov

Va multumim pentru bunavointa de a ajunge si la Tg. Neamt si, mai ales, pentru concertul extraordinar sustinut la Casa de Cultura. Inca o data felicitari!

Cu alese sentimente,

Luiza

Hristos a inviat!

Va multumesc din tot sufletul ca existati. De cand v-am descoperit sunt foarte fericit, ‘sunt multumit ca va pot asculta si in Bucuresti’. Domnul Iisus sa va dea viata lunga si frumoasa.

La multi ani!!!

Eugen Marius

Comentarii Facebook


Știri recente