Mesaje ale romanilor din strainatate la implinirea a 9 ani de emisie a postului de radio TRINITAS

Hristos a inviat!

Iubita redactie a Radioului Trinitas,

Astazi, la ceas de aniversare si de bilant, va felicit din toata inima pentru ceea ce faceti. Eu multumesc des lui Dumnezeu ca existati. Cu ani in urma am studiat in Iasi si ceea ce mi-a lipsit cel mai mult de cand nu mai sunt in tara a fost Biserica, in special slujbele religioase. Va felicit pentru reusita dumneavoastra de a le transmite si pe Internet. Chiar si ‘diminetile innorate’ aduc o bucurie imensa, cand totul se incepe cu rugaciune si cu atat mai mult de acolo de la Iasi, unde sufletul meu pentru totdeauna va ramane calator. La multi, multi ani!

Va felicit si va imbratisez cu caldura,

Mihaela Pommerening,

Tübingen – Germania

Hristos a inviat!

Ma alatur si eu celor care va felicita cu ocazia implinirii a 9 ani de existenta. Va ascultam de 3 ani, cand eram la studii la Iasi, iar de 2 ani de cand ma aflu in Strasbourg va ascult cu si mai mare drag!!! Asa nu mai simt dorul de casa si de sfintele slujbe din tara. Daca ati sti cat de mult conteaza!!! Sa va dea Domnul multa sanatate si multa putere de munca. Sa aveti parte numai de bucurii de la bunul Dumnezeu si sa continuati tot asa!!

Cu multumiri din suflet,

Ana-Maria – Strasbourg

Hristos a inviat!

La Multi Ani Radioului TRINITAS! Sunteti o binecuvantare pentru toti cei care va asculta. Noi suntem departe de tara si va ascultam pe Internet. In felul acesta putem asculta sfintele slujbe ortodoxe si ne putem bucura sufletul cu ele.

Va multumim,

Mihaela Stanescu & familia

Comentarii Facebook


Știri recente