Mediatizarea hramului Sfintei Parascheva la Radio TRINITAS

Radio TRINITAS al Patriarhiei Române mediatizează, începând de săptămâna trecută, sărbătoarea hramului Sfintei Cuvioase Parascheva.

Pe lângă știrile, interviurile sau relatările cu privire la derularea evenimentelor din programul sărbătorilor de la Iași, Radio TRINITAS a transmis în direct Sfânta Liturghie, Vecernia, Acatistul Sfintei Parascheva, Acatistul Sfântului Maxim Mărturisitorul.

‘Ascultătorii din toată țara au aflat, atât de la buletinele de știri, cât și în cadrul emisiunilor, care este atmosfera hramului Sfintei Parascheva. Emisiunile cu caracter muzical și-au adaptat grila pentru acest moment. De asemenea, emisiunile religioase au abordat subiecte legate de viața Sfintei Parascheva, de Catedrala mitropolitană din Iași, de viața Sfântului Maxim Mărturisitorul ș.a.. S-au difuzat informații utile pentru pelerini, furnizate de părinții consilieri de la Centrul eparhial Iași, autoritățile locale și instituțiile implicate în organizarea sărbătorilor’, a declarat pr. Bogdan Țifrea, redactor-șef al postului Radio TRINITAS, redacția din Iași.

Slujba Sfintei Liturghii din ziua Sf. Parascheva, 14 octombrie, va fi transmisă în direct de Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente