Master de Spiritualitate Filocalică, la Galați

Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a organizat, la începutul acestei săptămâni, examenul de admitere la cursurile de master în teologie, pentru programul „Istorie și spiritualitate filocalică”.

Examenul a avut loc în Sala „Episcop Melchisedec Ștefănescu” a facultății, sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

„Examenul s-a desfășurat oral, a fost o probă în care fiecare licențiat și-a prezentat un proiect de cercetare pe care îl va dezvolta în timpul celor doi ani de studii de master și adăugat la acest proiect bineînțeles și cursurile care se vor desfășura în cei doi ani de Master. Facultatea de istorie, filozofie și teologie, Departamentul de Teologie are anul acesta a patra promoție de masteranzi. Prima promoție deja a intrat în câmpul muncii. O parte din acești masteranzi deja și-au găsit locurile lor în societate, în Biserică și în celelalte sectoare de activitate, fie sociale, fie ale Bisericii”, a precizat pentru TRINITAS TV Pr. Lect. Univ. Dr. Leontin Popescu de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie din Galați.

La concurs s-au înscris 40 de licențiați, absolvenți ai mai multor facultăți de teologie din țară.

Pentru programul de Master „Istorie și spiritualitate filocalică” au fost scoase la concurs 11 locuri la buget și 14 la taxă.

Comentarii Facebook


Știri recente