Masa rotundă cu tema „Dreptul la a doua șansă”, la Penitenciarul de minori și tineri din Craiova

La Penitenciarul de minori și tineri din Craiova s-a desfășurat astăzi, 6 mai 2009, cea de-a III-a ediție a mesei rotunde cu tema „Dreptul la a doua șansă”. Manifestarea este organizată de Fundația „Cuvântul care zidește”, patronată de Mitropolia Olteniei, Inspectoratul școlar județean Dolj, Centrul județean de Resurse și de asistență educațională Dolj și Penitenciarul de minori și tineri din Craiova.

La această întâlnire au participat reprezentanți ai instituțiilor implicate în proiect, ai serviciilor de educație și asistență psihosocială din trei Centre de reeducare și două Penitenciare de minori și tineri din țară, ai instituțiilor publice locale, cadre didactice și elevi din județele Dolj, Gorj, Olt și Mehedinți.

Simultan cu activitățile mesei rotunde, în sala de sport a penitenciarului s-a desfășurat un concurs de tenis de masă, pentru minorii și tinerii privați de libertate și elevii din unitățile școlare participante la eveniment. Concursul a fost organizat cu sprijinul și asistența de specialitate oferită de Facultatea de educație fizică și sport din cadrul Universității din Craiova.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente