Masa Bucuriei – proiect social-filantropic derulat de către Patriarhia Română și S.C. Selgros Cash&Carry S.R.L.

Masa Bucuriei – proiect social-filantropic derulat în parteneriat de către Patriarhia Română și S.C. Selgros Cash&Carry S.R.L.

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în ziua de 26 martie 2009, orele 10.00, în Sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei, va avea loc prezentarea oficială a proiectului social – filantropic intitulat Masa Bucuriei, derulat în parteneriat de către Patriarhia Română și S.C. Selgros Cash&Carry S.R.L., prin cele șaptesprezece magazine din București și din țară.

Pornind de la o tradiție și responsabilitate comună de a sprijini categoriile sociale defavorizate, prin proiectul Masa Bucuriei, S.C. Selgros Cash&Carry S.R.L. pune la dispoziție produse alimentare și nealimentare – numai în interiorul termenului de garanție și valabilitate – unităților furnizoare de servicii sociale ale Patriarhiei Române pentru a fi oferite persoanelor aflate în nevoie.

La prezentarea oficială a proiectului vor participa reprezentanți ai Consiliului de Administrație S.C. Selgros Cash&Carry S.R.L, membri ai Permanențelor Consiliului Național Bisericesc și ai Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor etc.

Cele două instituții partenere își exprimă speranța că proiectul Masa Bucuriei va constitui model de bună cooperare, precum și o invitație adresată altor posibili parteneri cu scopul extinderii implicării sociale responsabile, conștienți fiind că fapta bună devine o comoară a sufletului pentru veșnicie. De aceea, Biserica pomenește în slujbele ei pe ctitori, binefăcători și miluitori și cultivă dărnicia, atitudine exprimată succint în înțelepciunea poporului român prin expresia dar din dar se face rai.

BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMNE

Comentarii Facebook


Știri recente