Mărțișor de recunoștință din partea elevilor băcăuani

Copiii din cadrul centrului de zi „Sfântul Ioan Botezătorul” din Bacău au pregătit mărțișoare și spectacole artistice pentru cei care i-au ajutat până în prezent, cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie. Copiii au făcut singuri mărțișoare și felicitări, urmând să fie oferite celor care le-au oferit ajutor.

„Copiii s-au hotărât să realizeze o expoziție cu vânzare cu produsele realizate de ei și, de asemenea, să prezinte și un spectacol artistic petru cei care lucrează la Selgros și Viva, ca mulțumire adusă pentru că le-au creat condițiile necesare desfășurării tuturor activităților în centrul de zi”, a declarat preotul Eugen Ciuchi, consilier în cadrul Biroului Misiune și filantropie al Episcopiei Romanului și vicepreședinte al Fundației „Melchisedec Ștefănescu”, filiala Bacău.

Copiii vor oferi mărțișoarele lor angajaților și le vor expune, de asemenea, pe un panou în cadrul magazinului Selgros din Bacău, în perioada 2-7 martie. Persoanele care vor dori să sprijine centrul „Sfântul Ioan Botezătorul” vor putea cumpăra mărțișoare sau felicitări de aici, banii urmând să fie folosiți pentru educația copiilor.

Centrul de zi „Sfântul Ioan Botezătorul” din Bacău funcționează ca un after-school, unde 22 de elevi primesc în fiecare zi sprijin pentru a-și face temele, consiliere și o masă caldă.

Sursa: mmb.ro

Comentarii Facebook


Știri recente