Mărțișoare oferite de Asociația Vasiliada la Craiova

Sute de mărțișoare au fost oferite astăzi, 1 martie, craiovenilor de către beneficiarii proiectelor sociale derulate de Asociația Vasiliada a Mitropoliei Olteniei. Prin această activitatea s-a încercat strângerea de fonduri pentru susținerea proiectelor Asociației.

„Mărțișoare confecționate din carton, ceramică și materiale textile precum și felicitări sau alte obiecte de decor sunt oferite în fiecare prag de primăvară de către beneficiarii celor trei centre sociale ale Asociației Vasiliada, Centrul de zi pentru copii Aripi de Lumină, Centrul pentru persoane cu dizabilități Sfânta Ecaterina și Centrul pentru persoane fără adăpost Sfântul Vasile. Aceste obiecte create cu migală, dăruire sunt confecționate în cadrul activităților ocupaționale desfășurate între aceste centre”, a declarat corespondentul Radio TRINITAS.

Mărțișoarele și felicitările confecționate nu au fost scoase spre vânzare, ci au fost dăruite celor care au făcut o donație pentru asociație, iar banii sunt reinvestiți în alte materiale pentru beneficiarii centrelor asociației.

„Așa cum s-a întâmplat și în anii anteriori mărțișoarele create de beneficiarii Asociației Vasiliada nu se vând, ele sunt oferite tuturor celor care doresc să facă o donație către asociație și beneficiarii ei. Banii astfel colectați sunt reinvestiți în materialele care sunt folosite drept suport pentru activitățile ocupaționale ale copiilor și adulților din aceste trei centre sociale”, a mai spus Gheorghe Cioiu

Comentarii Facebook


Știri recente