Marș al Tăcerii organizat în Capitală de Ziua Copilului

Asociația Pro Vita, filiala București organizează pe 1 iunie, de Ziua Copilului, un marș al tăcerii, informează Radio TRINITAS. Manifestarea se dorește a fi un semnal de alarmă față de creșterea masivă a numărului avorturilor în țara noastră.

Roxana Goci, coordonatorul voluntarilor Asociației Pro Vita, filiala București, a spus că va fi un marș al tăcerii pentru copiii care nu pot să vorbească pentru a-și cere dreptul la viață și prin această manifestare vrea să se arăte că avortul nu este o soluție.

Punctul de plecare va fi Parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone, pe șoseaua Olteniței, între stația de metrou Constantin Brâncoveanu și Cimitirul Catolic. Marșul va începe la ora 17:00 și se va încheia la Biserica „Eroii Revoluției” unde se vor depune flori și se vor aprinde lumânări, după cum a spus Roxana Goci, coordonatorul voluntarilor Asociației Pro Vita.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…