Manifestări prilejuite de Sărbătoarea Sfinților Împărați la Seminarul Teologic Ortodox din Piatra Neamț

La Seminarul Teologic Ortodox „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Piatra Neamț, debutează astăzi, 19 mai, manifestările prilejuite de hramul instituției.

În cursul acestei zile este programată o sesiune de comunicări științifice susținute de elevii seminarului, sub coordonarea părinților profesori.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Dan Ovidiu Cojan, directorul Seminarului Teologic Ortodox din Piatra Neamț: „Se vor desfășura ample manifestări cultural-religioase prin susținerea, încă din data de 19 mai, a unor comunicări și referate din partea elevilor sub coordonarea părinților profesori cu privire la anul omagial dedicat Sfintei Taine a Botezului și a Cununiei. Din aceste materiale de prezentare a acestor sesiuni de comunicări nu vor lipsi și referatele cu privire la importanța Sfinților Împărați pe care au avut-o în Istoria Bisericească Universală”.

Manifestările prilejuite de hramul seminarului din Piatra Neamț vor continua mâine seara cu slujba vecerniei, urmată a doua zi de Sfânta Liturghie, la care răspunsurile la strană vor fi date de corul instituției.

Comentarii Facebook


Știri recente