Manifestarea ‘Alaiul colindătorilor’ continuă în Reșița și Caransebeș

Manifestarea ‘Alaiul colindătorilor’ are loc în acest an în orașele Oravița, Reșița și Caransebeș, unde grupuri de colindători îmbrăcați în straie populare vor forma o procesiune, timp în care se vor cânta la unison colinde tradiționale românești. Joi, 18 decembrie, cu începere de la ora 16.00 , Preasfințitul Părinte Episcop Lucian a participat la „Alaiul Colindătorilor” și la un concert de colinde în orașul Oravița.

Alaiul colindătorilor continuă și în Reșița și Caransebeș, după următorul program:

*20 decembrie, cu începere de la ora 15.00 „Alaiul Colindătorilor” și concert de colinde în municipiul Reșița. Plecare din centrul civic al municipiului, prin fața Casei de Cultură, până în curtea bisericii „Sf. Iosif cel Nou de la Partoș” din curtea Protopopiatului Ortodox Român.

*21 decembrie, cu începere de la ora 12.30 „Alaiul Colindătorilor” și concert de colinde în municipiulCaransebeș. Plecare din centrul civic al municipiului din fața noii catedrale episcopale până în curtea Episcopiei Caransebeșului.

Și aceste manifestări se vor bucura de prezența Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului. Și pe această cale, Episcopia Caransebeșului invită la aceste manifestări pe toți iubitorii de colindă și tradiție românească la petrecerea întru rugăciunea de primire în ieslea sufletului pe Mântuitorul Iisus Hristos, care iarăși și iarăși se naște în Betleemul Iudeii.

Sursa: Episcopia Caransebeșului

Comentarii Facebook


Știri recente