Manifestare de 1 iunie, la Așezământul Sfântul „Vasile cel Mare” Galați

Duminică, 31 mai a.c., sub patronajul Episcopiei Dunării de Jos în cadrul Așezământului Social-Filantropic „Sfântul Vasile cel Mare” din Municipiul Galați a avut loc un spectacol dedicat Zilei Internaționale a Copilului la care au participat elevi și copii din cadrul unor instituții de învățământ gălățene.

Copiii de la diferite grădinițe: „Ion Creangă”, „Parfumul Teilor”, Școala Specială pentru copii hipoacuzici „P.P. Neveanu” și Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” au prezentat câteva momente artistice: cântece și poezii, scenete, dansuri populare și pantomimă. Evenimentul s-a bucurat de prezența unui numeros public, printre care și reprezentații Asociației Medicilor Creștini-Ortodocși, ai Consiliului Municipal Galați și ai Inspectorarului Școlar Județean Galați.

Episcopia Dunării de Jos a fost reprezentată de Arhim. Daniil Oltean, vicar administrativ, și Pr.consilier social Ionel Rotaru, care au transmis mesajul ierarhului locului PS Episcop Casian și au felicitat conducerea așezământului Sfântul Vasile cel Mare pentru organizarea și în acest an a spectacolului de 1 iunie, oferind la sfârșitul evenimentului cadouri pentru fiecare copil prezent.

Sursa: Biroul de Presă și Comunicare al Episcopiei Dunării de Jos

Comentarii Facebook


Știri recente