Manifestare cultural religioasă la Parohia Olari din Capitală

Parohia Olari din Capitală a organizat astăzi, 6 iunie, o manifestare cultural religioasă pentru copiii și părinții. La acțiunea social – filantropică au participat și copiii proveniți de la Direcția Generală de Protecție a Copilului din sectorul 2 al Capitalei care au prezentat o piesă de teatru. Tematica acesteia a fost una religioasă și pus în evidență importanța Sfinților Împărați Constantin și mama sa Elena.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS părintele Mihai Iordache, parohul Bisericii Olari: „Fiind astăzi Duminica Părinților și a Copiilor ne-am gândit să le oferim un moment de bucurie și acestor copii dar și părinților lor. Acțiunea cultural filantropică de astăzi, „Zâmbete pentru copii” face parte din evenimentele dedicate anului omagial al icoanei făcătoare de minuni din Biserica noastră pentru că se împlinesc 200 de ani de când icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului a fost adusă, în anul 1810, de la Mănăstirea Arnăutul din Turcia de astăzi”.

După cum a precizat părintele Mihai Iordache, parohul Bisericii Olari din Capitală, piesa de teatru și acțiunea de astăzi au fost organizate împreună cu Centrul Social Educațional „Adorno” al Bisericii Olari, înființat în 2009 cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

Comentarii Facebook


Știri recente