Mănăstirea Duminica Sfinților Români din Arhiepiscopia Bucureștilor își va sărbători hramul

Mâine, 29 iunie, Mănăstirea Duminica Sfinților Români din Arhiepiscopia Bucureștilor își va sărbători hramul. La eveniment va fi prezent și Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, înconjurat de un sobor de ierarhi, preoți și diaconi.

După oficierea Sfintei Liturghii va avea loc ceremonia acordării unor diplome angajaților tipografiei și atelierelor Institutului Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române.

Mănăstirea Duminica Sfinților Români se află la marginea de sud-est a Capitalei, pe Șoseaua Olteniței, în imediata vecinătate a comunei Popești – Leordeni. Monumentala biserică a mănăstirii a fost ridicată între anii 2003-2006 la inițiativa și cu binecuvântarea vrednicului de pomenire Patriarh Teoctist, în vecinătatea atelierelor Institutului Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…