Mai aproape de cei în suferință

TRINITAS TV, televiziunea Patriarhiei Române, vă invită să urmăriți, în această perioadă, emisiuni, documentare, reportaje și interviuri tematice realizate în contextul Anului omagial al Sfântului Maslu și îngrijirii bolnavilor.

În fiecare miercuri, de la ora 19.00, după prima ediție a Jurnalului TRINITAS, puteți viziona emisiunea „Credință și vindecare” în cadrul căreia sunt prezentate cazuri de oameni care s-au vindecat de boli grave, în pofida previziunilor medicale nefavorabile, prin puterea credinței și cu ajutorul lui Dumnezeu și al sfinților.

După ce v-a fost prezentat, în cadrul emisiunii „Pașii pelerinului”, un serial dedicat bolnițelor care au funcționat pe lângă mănăstirile și bisericile românești, Departamentul Cultură și Viață creștină al televiziunii TRINITAS vă propune să urmăriți, în cadrul aceleiași emisiuni, de pe 30 aprilie și până pe 5 mai, un serial dedicat capelelor și bisericilor de spitale din București. Această serie de emisiuni este, de asemenea, un proiect al TRINITAS TV prilejuit de Anul Sfântului Maslu și al îngrijirii bolnavilor.

Comentarii Facebook


Știri recente