Magazine noi în cadrul Serviciului Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în cadrul Serviciului Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor s-au deschis, de curând, două noi magazine de obiecte religioase, cărți și veșminte.

Mai multe informații cu privire la cele două noi magazine a oferit pentru TRINITAS TV, ierod. Ioachim Bejenariu, Șef Serviciu Colportaj – Arhiepiscopia Bucureștilor: „Arhiepiscopia Bucureștilor are două noi magazine bisericești. Magazinul ‘Artă Sacră’ și respective magazinul ‘Ornate Bisericești’. Aceste magazine funcționează cu un orar de 8 ore, între orele 9:00 și 17:00 zilnic. Credincioșii pot găsi cărți, obiecte religioase, veșminte și obiecte destinate cultului liturgic”.

Arhiepiscopia Bucureștilor comercializează prin Depozitul de aprovizionare și desfacere Colportaj „Lumini de sărbători” și Magazinele Bisericești o gamă variată de obiecte liturgice , veșminte icoane, cărți de cult, CD-uri, DVD-uri, suveniruri, clopote și consumabile. Doritorii pot face comenzi și pe internet, la adresa de contact: [email protected] sau la telefoanele 0733.102.056 și 0733.102.057.

Comentarii Facebook


Știri recente