Luni încep înscrierile la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București

Examenul de Bacalaureat s-a încheiat astăzi, 6 iulie 2012, cu proba la alegere a profilului și specializării. Primele rezultate vor fi afișate în centrele de examinare și pe site-ul Ministerului Educației, duminică, 8 iulie.

Luni, 9 iulie, începe perioada de înscrieri la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București. Ultima zi în care vă puteți depune dosarele este 15 iulie.

Instituția oferă cursuri numai la forma cu frecvență pentru 4 specializări: Teologie Pastorală, Teologie Didactică, Teologie Asistență Socială și Artă Sacră. Toți candidații trebuie să aibă binecuvântare din partea Chiriarhului locului.

„Probele de admitere se vor desfășura în ziua de 17 iulie și mă refer aici la Concursul pentru specializarea Teologie Pastorală care constă în susținerea unui test de Teologie Dogmatică. În aceeași zi se va da și proba de desen pentru specializarea Teologie Artă Sacră. Pentru celelalte două programe de licență, Teologie Didactică și Teologie Asistență Socială, avem concurs de dosare. Rezultatul este fixat pentru data de 21 iulie. Numărul de locuri de la buget este același ca și anul trecut și anume, pentru Teologie Pastorală avem 150 de locuri, pentru Teologie Didactică avem 40 de locuri, pentru Teologie Asistență Socială avem 50 de locuri și la fel și pentru Teologie Artă Sacră. La programele noastre se pot înscrie și cei care sunt deja licențiați ai unei facultăți”, a explicat pentru TRINITAS TV Pr. Prof. Dr. Ștefan Buchiu, Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din București.

Mai multe informații despre admitere, inclusiv despre actele necesare înscrierii, pot fi găsite și pe site-ul instituției, www.ftoub.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente