‘Lumina’primul ziar de reportaje, informatii si comentarii redactat din perspectiva crestina

Luni 07 februarie a fost lansat pe piata ieseana primul ziar de reportaje, informatii si comentarii redactat din perspectiva crestina, sugestiv intitulat ‘Lumina’.

Acest tip de ziar este asa cum scrie in titlul sau, unic in Romania. Florin Zamfirescu, directorul editorial al publicatiei, a precizat care este scopul ziarului: ‘Ideea noastra a fost ca si in spatiul nostru sa existe un asemenea mijoc de informare. Presa in general merge pe o abordare oarecum tabliodizanta, in sensul ca se cultiva spectaculosul, stirile socante si parerea noastra este ca viata unui om obisnuit nu este formata din evenimente socante, ci din tot felul de intrebari la care vrea sa afle raspunsul. Si sper ca noi vom reusi sa dam aceste raspunsuri’.

Florin Zamfirescu a mai precizat ca iesenii au reactionat pozitiv la aparitia acestui ziar de gandire crestina a evenimentelor actuale. ‘Dupa cum ne asteptam, toti au salutat aparitia a acestei publicatii. Intr-un fel o asteptau. Ideea noastra este ca acest ziar sa cultive obiectivitatea, echilibrul, abordarea subiectelor intr-o maniera care sa ii spuna ceva cititorului, sa ramana cu ceva, sa fie un ghid pentru existenta lui cotidiana.’

Comentarii Facebook


Știri recente