„Lumină din Scripturi și din zidiri” – omagiu adus Sfântului Vasile cel Mare, cât și instrument autentic de studiu

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă al Bisericii Ortodoxe Române, a apărut o nouă antologie tematică din opera Sfântului Vasile cel Mare. Intitulată sugestiv „Lumină din Scripturi și din zidiri”, cartea, apărută cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, este, în primul rând, un omagiu adus Sfântului Părinte al Bisericii creștine din secolul al IV-lea.

De asemenea, volumul constituie un autentic instrument de studiu, util atât celor care studiază în instituțiile de învățământ teologic, profesorilor de Religie și preoților, cât și credincioșilor iubitori și căutători ai înțelepciunii creștine păstrate în tezaurul literaturii patristice. Astfel, citirea și studierea textelor adunate poate fi o cale de aprofundare a marilor adevăruri de credință creștină, dar și a unui mod de înaltă trăire duhovnicească, ne informează TRINITAS TV.

Volumul „Lumină din Scripturi și din zidiri” poate fi achiziționat, la prețul de 45 lei și 60 de bani, de la magazinele de carte bisericească și de la pangarele Mănăstirilor și Bisericilor din Patriarhia Română.

Comentarii Facebook


Știri recente