Lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului continuă

Pentru că a fost suplimentat numărul de muncitori, în ultimele zile, pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului s-a montat o cantitate impresionantă de armătură. În momentul de față se așteaptă temperatura optimă pentru începerea unei noi etape de betonare.

„După cum se poate observa lucrările de hidroizolație cu plumb au fost finalizate. Se continuă armarea radierului pe toate fronturile deschise și în modul acesta am deschis și zona de altar pentru montajul armăturii pe grinzile principale și secundare. De asemenea, pregătim ploturile pentru betonare. Prin topirea gheții, date fiind condițiile meteo anterioare, s-au acumulat cantități de zăpadă și gheață în grinzi ceea ce face să întârziem un pic lucrările de betonare, dar săptămâna viitoare suntem pregătiți de a betona masiv elementele armate în cursul acestor săptămâni”, a precizat pentru TRINITAS TV Ing. Nicu Florea, șef de șantier.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente