Lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului au fost reluate

Deși nu a mai nins în București, temperaturile foarte scăzute înregistrate în ultimele zile au făcut ca lucrările de pe Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului să se desfășoare cu mare dificultate. Un efectiv redus de muncitori lucrează în continuare la înlăturarea zăpezii de pe șantier, iar unde este posibil se montează armătură.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, ing. Gabriel Năstase, responsabil tehnic cu execuția: ‘Nu putem executa decât lucrări adaptate la condițiile atmosferice, precum: degajarea zonelor de lucru de zăpadă, degajarea căilor de acces pentru partea de aprovizionare cu armătură fasonată și nefasonată. De asemenea, încercăm pe cât posibil acolo unde ne permite frontul de lucru și mă refer la grinzile secundare de la cota -20,10, să montăm bare de montaj, iar pe viitor vom lua măsuri ca într-unul sau două coturi să avem posibilitatea să asigurăm condiții propice de lucru pentru sudori’.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente