Lucrările Consiliului Eparhial și ale Adunării Eparhiale a Episcopiei Sălajului: 2 februarie 2009

Luni, 2 februarie, la catedrala episcopală „Înălțarea Domnului” din municipiul Zalău s-au desfășurat lucrările Consiliului Eparhial și ale Adunării Eparhiale a Episcopiei Sălajului. Lucrările au fost precedate de Sfânta Liturghie și de slujba de Te-Deum săvârsite de către Preasfințitul Părinte Petroniu Florea, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

În cadrul lucrărilor forurilor deliberativ și executiv ale Episcopiei Sălajului au fost prezentate rapoartele de activitate ale sectoarelor administrativ-bisericesc, cultural, economic, social-filantropic, patrimoniu și construcții bisericești.

Membrii Adunării Eparhiale au analizat și au luat act cu bucurie de realizările deosebite înfăptuite în cele zece luni de la instalarea Preasfințitului Episcop Petroniu și de la alcătuirea aparatului administrativ eparhial. De asemenea, s-au propus soluții în vederea consolidării și îmbunătățirii situației economice a Eparhiei, construirea unui sediu episcopal, ajutorarea parohiilor sărace, dezvoltarea acțiunilor cu caracter social.

Biroul de presă al Episcopiei Sălajului

Comentarii Facebook


Știri recente